Artema Banyo Bataryası





Artema armatürler estetik ve işlevselliği kusursuzca bir araya getiriyor.

 Akıllı tasarımı sayesinde ergonomik kullanım sağlayan seri, ürünlerinde yer alan ısı debi ayarlı perlatör ve kartuş seçenekleri ile su tasarrufu sağlıyor.







Artema Eviye Mutfak Bataryası


Artema eviye bataryaları, her banyo ve mutfak mekanına uyum sağlar.. Maksimum tasarımı minimum fiyata sunan anlayışıyla, özellikle dar alanlar için cazip bir seçenek... Şıklığın ve sadeliğin keyfini herkesin yaşayabilmesi için minimalist çizgilerde tasarlanan Artema birbirleriyle uyumlu armatür ve aksesuar serisinde modern tasarım, avantajlı bir fiyat yapısıyla sunuluyor. Her mekana uyum sağlayan Artema evye batayaları, geometrik, ince ve yalın formuyla dikkat çekici. Ekonomik ürün beklentisinde olan; ama estetik görünümden vazgeçemeyenler için...

Artema Eviye Bataryaları;

  • Özellikleri
  • Modelleri
  • Fiyatları

Aç Kapa Artema







Asitemetrik.. Canlı.. İnanılmaz..

Armatürün en yalın hali... Tüm fazlalıklarından arınan kusursuz çizgisiyle banyolar için yepyeni bir ilham kaynağı olan Artema, tek veya çift kumandalı, joystick ve 90 derece açama kapama batarya özelliklerine sahip.



Artema Aç Kapa Bataryalar 

  • Özellikleri
  • Modelleri
  • Fiyatları


Artema Lavabo Bataryaları




Banyoyu yeniden tanımlayan, banyo algısını değiştiren ve tasarımla farklılaşan uluslararası bir marka olmayı hedefleyen Artema, çağa damgasını vuran tasarım kültürünü, özgün ve yaratıcı uygulamalarla banyodaki her ayrıntıya yansıtıyor. Türk banyo ve seramik kültürünü, değerlerini, günümüzün modern ve çağdaş yaşam standartlarına dönüştürürken, ürün tasarımının ötesinde mekan tasarımına da odaklanıyor.

 Yüksek teknolojiyle üretilen Artema ürünleri, fonksiyonelliğin yanı sıra tasarımda da sektör liderliğini temsil ediyor.

Artema lavabo bataryaları çeşitleri;